Liikuntasynttärit

Vietä ikimuistoiset liikuntasynttärit! Liikuntaparkin liikuntasynttärit on vaivaton tapa viettää hauskat ja liikunnalliset synttärit isollakin porukalla. Syntymäpäivät voidaan rakentaa sankarin omien toiveiden tai erilaisten valmiiden teemojen mukaan, esim. kaupunkisota, kepparisynttärit ja trampolinsynttärit! Meidän syntymäpäivillä liikkuminen on pääasia ja siihen on riittävästi tilaa. Uutuutena myös esport-pelisynttärit!

LIIKUNTASYNTTÄREIDEN JÄRJESTÄMINEN
Meillä on jo useiden vuoden kokemus liikuntasynttäreiden järjestämisestä ja ns. perussynttärit rakentuvat hyväksi havaitun rungon ja ohjelman pohjalle. Huomioimme kuitenkin ohjelmaa suunniteltaessa  myös synttärisankarin toiveita. Synttäreillä on aina vähintään 1-2 ohjaajaa ja ohjelma aloitetaan kokoontumalla yhteen ja synttärisankarin huomioimisella.

Voit lähettää lomakkeella varauskyselyn. Vastaamme kyselyyn mahdollisimman pian. Syntymäpäivävaraus on tehty, kun vahvistamme sen puhelimitse tai sähköpostilla.

Voit vapaasti käyttää ja tulostaa valmiita syntymäpäiväkutsuja. 

Syntymäpäivien ohjelma

LIIKUNTASYNTTÄRIT
Liikuntasynttäreillä on monipuolista, hauskaa ja innostavaa liikkumista ohjaajan johdolla. Näin meillä vietetään liikuntasynttäreitä:

– Kokoontuminen ja sankarin huomioiminen
– Teeman mukainen ohjelma n. 60 min. (teemat löytyvät alla olevalta varauskyselylomakkeelta)
– Herkutteluhetki n. 30 min. Herkuttelun jälkeen voi siirtyä liikkumaan omatoimisesti siihen asti, että kaikki ovat syöneet. Lasten kanssa sovitaan aina, että kun pöydästä nousee, siihen ei enää palata. Näin rauhoitetaan liikkuminen liikuntatilaan.
– Vapaata tai ohjattua liikkumista n. 30 min.
– Vieraiden heippaaminen kotimatkalle

ESPORT-PELI-/LIIKUNTASYNTTÄRIT
15 tietokonetta ja konsoli neljällä ohjaimella… Siinä tärkeimmät pelisynttäreiden välineet. Paikalla on aina kokenut peliohjaaja, joka on valmis opastamaan laitteiden käytössä ja antamaan hyviä vinkkejä pelaamiseen. Pelisynttärit voivat edetä vaikkapa näin:

– Kokoontuminen ja sankarin huomioiminen
– Lyhyt kooste tulevasta ohjelmasta
– 30-45 min. vapaata pelailua ja lämmittelyä
– 10-15 min. herkkuhetki
– 30-45 min. leikkimielinen turnaus ja pelien lopettelu
– Vieraiden heippaaminen kotimatkalle

TAI sisältäen aluksi n. 60 min. liikkumista monipuolisia tiloja ja välineitä hyödyntäen. Ilmoita varauksen yhteydessä, mikäli ohjelmaan halutaan myös liikuntaosio.

Peleinä Fortnite, CS Counter Strike, Overwatch
PlayStation: NHL2020, Minecraft, Crash

Kutsut
Mainitse kutsuissa synttäripaikkana Liikuntakeskus Parkki ja osoite Kaipionmäentie 5. Kotisivuiltamme löytyy valmiita kutsupohjia, joita voi itse tulostaa.

Vaatetus ja varusteet
Synttäreille kannattaa varata liikkumiseen sopiva vaatetus. 

Salibandysynttäreillä voi käyttää sisäpelikenkiä, muuten suosimme sukilla tai tossuilla liikkumista, lattia ei ole kovin liukas. Ilmajoogasynttäreillä kannattaa turvallisuussyistä huomioida, että lapsella ei ole koruja tai vaatteissa teräviä koristeita, vetoketjuja jne.

Kaikki synttäreillä tarvittavat välineet löytyvät meiltä. Synttäreille voi kuitenkin halutessaan tuoda oman nimikoidun juomapullon, mailan, keppihevosen jne.

Saapuminen synttäreille ja lahjat
Riittää, kun synttärisankari saapuu n. 5-10 minuuttia ennen ottamaan vieraat vastaan ja ohjaa heidät jättämään ulkovaatteet niille varatuille paikoille sekä lahjat lahjapöydälle. 

Suosittelemme, että lahjat avataan vasta kotona, sillä lapset yleensä haluavat liikkua koko synttäreiden ajan. Jos lahjoja on vähän ja ne haluaa avata synttäreiden aikana, sen voi tehdä herkkutteluhetken yhteydessä.

Varaaminen

Varaukset ja lisätiedot
Kun haluat varata synttärit tai tiedustella vapaita aikoja, soita p. 045 107 8975, lähetä viesti info@liikuntaparkki.fi tai täytä alta löytyvä varauskyselylomake. Synttäriajat ovat kysyttyjä, joten varaa synttärit ajoissa mieluisan ajankohdan varmistamiseksi. 

Tarvittavat varaustiedot
– Toivottu ajankohta
– Lapsen nimi ja ikä
– Arvioitu vierasmäärä
– Varataanko tarjoilu vai tuodaanko itse omat tarjottavat (kts. kohta Tarjoilu ja omat tarjottavat)
– Teematoive (esim. perussynttäriohjelma, temppurata, parkour, kaupunkisota, pelit ja leikit, ilmajooga, trampolin, salibandy). Kerro yksi päätoive sekä mahdolliset muut yksittäiset toiveet, jos halutaan jotain erityistä tai jos jokin on ehdoton ei (synttäreillä käytetään myös musiikkia). Ohjaaja kysyy vielä viime hetken toiveita, kun synttärit ovat alkamassa. 

HUOM! Yleensä joukkuelajeja harrastavat lapset pitävät erityisesti ohjelmasta, joka ei rakennu vain oman lajin ympärille, jolloin synttärit eroavat selkeästi omista harjoituksista ja peleistä.

Varattavat synttäriajat

Liikuntasynttärit
– Lauantaisin klo 11.30-18.30 välillä
– Sunnuntaisin klo 14.30-16.30
– Rajoitetusti arki-iltaisin ma/pe klo 17-20 välillä
(ei iso sali)

Esport-pelisynttärit
– Lauantaisin klo 11-13, 13.30-15.30, 16-18
– Muina päivinä, tiedustele vapaita aikoja!

Alustava varaus
Alustava varaus tulee vahvistaa 2 vrk sisällä

Syntymäpäivävarauksen peruminen
30 vrk ennen maksuton
14 vrk ennen 50% hinnasta
alle 7 vrk 75% hinnasta

Sairaustapauksissa ota yhteyttä mahdollisimman pian

Hinta

Hinta sisältää tilan, välineet ja ohjaajan sekä tarjoilutilan (ison salin yhteydessä kahvio n. 30 hlö, studion yhteydessä kokoustila n. 15 hlö ja juhlatila lasten/ryhmäliikuntasalin yhteydessä 16 hlö).

Maksaminen
Synttäreiden ja tarjoilun hinta lasketaan hinnaston mukaisesti paikalle saapuvan henkilömäärän mukaan ja maksun voi hoitaa toteutuman mukaan synttäreiden aikana. Maksutapana käteinen tai korttimaksut. Synttäreitä ei voi maksaa aikuisen henkilökohtaisilla liikuntaeduilla. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hinnasto
LIIKUNTASYNTTÄRIT

1,5 h  (max 10 hlö)           150 €

2 h synttärit
1-15 hlö                              180 €
16-25 hlö                            200 €
yli 25 hlö                             250 €

Tarjoilu/hlö                           5 € 
(sis. astiat ja juhlatilan siivouksen, mahdollista tuoda lisäksi omia tarjottavia)

Itse tuotava tarjoilu             0 €
(ei sis. astioita eikä juhlatilan siivousta)  
Oma tarjoilu on mahdollista tuoda vain liikuntasynttäreille. Esport-pelisynttäreille tulee haluttaessa varata tarjoilu 5 €/hlö.

Hinnasto
LIIKUNTA- JA ESPORT-PELISYNTTÄRIT

2 h synttärit
1-15 hlö                   260 €

Tarjoilu           sis. hintaan 

Esport-pelisynttäreille ei ole mahdollista tuoda omaa tarjoilua.

Ohjelmavaihtoehdot

* Pelit 2 h
* 60 min. liikunta+60 min. pelit

Tarjoilut

– Liikuntasynttäreille voi varata valmiin tarjoilun tai järjestää tarjoilun itse. Valmiiseen tarjoiluun on mahdollista tuoda lisäksi omia tarjottavia, esim. kakku.
– Esport-pelisynttäreille ei ole mahdollista tuoda omaa tarjoilua, haluttaessa tulee varata valmis tarjoilu.

Maksaminen
Tarjoilun hinta lasketaan hinnaston mukaisesti paikalle saapuvan henkilömäärän mukaan ja maksun voi hoitaa toteutuman mukaan synttäreiden aikana. Maksutapana käteinen tai korttimaksut.

TARJOILU
Tarjoilu sisältää veden/mehun ja esim. sipsit, popparit, keksit, karkit, astiat ja siivouksen. Myös omia tarjottavia on mahdollista tuoda lisäksi. Jäätelötarjoilua varten käytössä on pakastin, ilmoita tarpeesta varauksen yhteydessä. 

Mahdolliset huomioitavat erityisruokavaliot sekä allergiat tulee vahvistaa viimeistään 3 vrk ennen. Ilmoita myös, voiko tarjota tuotetta, jossa on merkintä ”saattaa sisältää” vältettävää raaka-ainetta, esim. pähkinää tmv. 

OMAN TARJOILUN JÄRJESTÄMINEN
Oman tarjoilun järjestäminen on mahdollista vain liikuntasynttäreille, esportsynttäreille tulee haluttaessa varata tarjoilu 5 €/hlö. 

Juhlatilan ehtii hyvin järjestää ensimmäisen ohjelmatunnin aikana ja kerätä tarjoilut pois sekä siistiä tilan jälkimmäisen ohjelman aikana. Siistimiseen kuuluu pöytien pyyhkiminen sekä lattioiden lakaiseminen.

 

Suositukset oman tarjoilun järjestämiseksi

– Varaa kertakäyttöastiat. Parhaiksi tarjoiluastioiksi ovat osoittautuneet syvät kertakäyttölautaset. Tarjottavat on hyvä laittaa valmiiksi näissä pöytään, josta lasten on helppo ottaa itse haluamansa herkut.

– Juomat: Pöytään on hyvä kattaa jokaiselle valmiiksi täytetty vesimuki, koska lapsilla on jano, kun he tulevat liikkumasta. Moni lapsi juokin tarjoilun ajan pelkkää vettä. Juhlajuomaksi suosittelemme mehua, juomakannut saa meiltä. Hiilihappollisia juomia ei suositella tarjottavaksi lainkaan, sillä se on osoittautunut huonoksi ideaksi yhdistettynä liikkumiseen, koska se saattaa aiheuttaa huonovointisuutta. Tarjolle voi sen sijaan laittaa esim. pillimehut.

– Tarjottavat: Perinteisesti lapsilla on kiire takaisin liikkumaan, eli usein riittää pelkät naposteltavat sekä joku makea ja/tai suolainen tarjottava.

Muuta huomioitavaa

Tapaturmat ja vakuutukset
Pienet vahingot hoidetaan työntekijöiden toimesta (laastarit, kylmähoito jne.). Isompien tapaturmien sattuessa hoitoon ohjauksesta vastaa synttäreiden järjestäjä. Lapsia ei ole vakuutettu Liikuntaparkki Oy:n toimesta.

Syntymäpäivien varauskysely


Voit lähettää tällä lomakkeella varauskyselyn. Syntymäpäivät on varattu, kun vahvistamme ne puhelimitse tai sähköpostitse. 

Pääasiassa syntymäpäiväaikoja on tarjolla pe-su
Esport-pelisynttärit max 15 hlö
Valmis tarjoilu sisältää mehun, sipsit, popparit, keksit, karkit

Muut tapahtumat ja yksityistilaisuudet

Luokka- ja ryhmäretket

Tervetuloa liikkuvalle retkelle! Ohjelma räätälöidään ryhmäkohtaisesti. Kysy tarjous! 

– Ilmajooga
– Naurujooga
– Rentoutus
– Hemmottelu
– Tanssi
– Kasari ja ysäri

– Burleski
– Hawaji
– Pelit
– Temppuilu
– Trampoliini
– Länkkäri

Liikuntaparkissa on mahdollista järjestää myös muita tapahtumia, esim. seurojen päättäjäiset, aikuisten syntymäpäivät, polttarit jne. Mikäli varataan ohjattu ohjelma, hinta määräytyy hinnaston mukaan. Mikäli ohjatulle ohjelmalle ei ole tarvetta, suosittelemme tekemään tilavarauksen, hinta hinnaston mukaan.

Yritys- ja asiakastilaisuudet, tyky- ja tyhy-päivät, lastentapahtumat ja yksityistilaisuudet
Tarjoamme erilaisia ratkaisuja ja kokonaisuuksia yksityishenkilöiden yritysten, yhdistysten ja julkisen sektorin tarpeisiin. Tilaisuudet rakennetaan toiveiden tai valmiiden ohjelmien mukaan. Pystymme järjestämään jopa 200 hengen tilaisuuksia ja tapahtumia.

Yritysvuorot
Yritykset voivat varata omatoimisia tai ohjattuja aamu- ja päivävuoroja hinnaston mukaan, esim. yrityksen oman pelivuoron (mm. salibandy ja sulkapallo).

Polttaripaketit
Tarjoamme valmiita teemoja polttariporukoille tai polttarit voidaan suunnitella toiveiden mukaan. Polttaripakettiin voi sisällyttää myös saunatilat ja tarjoilut.

Kokous- ja saunatilat

Kokous- ja saunatilat
Kokous- ja saunatilat voi varata yhdessä tai erikseen ja niiden yhteyteen voi varata liikuntatilan omatoimiseen tai ohjattuun liikuntaan. Kokoustilat on n. 20 hengelle ja saunatilat n. 10 hengelle.

Hinta (kts. hinnasto) 
Saunalla olevat pesuaineet ja istuinaluset sisältyvät hintaan, pyyhkeitä voi tarvittaessa vuokrata.

Varustelu
Kokoustilassa on videotykki, fläppitaulu, kahvin- ja vedenkeitin, mikro, uuni ja jääkaappi. 

Tarjoilut

Tarjoilut
Liikuntaparkilla ei ole anniskeluoikeuksia. Tilauksen mukaan voimme tarjota aamiaisen, salaatti- tai keittolounaan, ruoka-, sauna-, kahvi- sekä kokoustarjoilun.

Hinta alk. 5 €/hlö (tee/kahvi, sämpylä tai leivonnainen)
Muut tarjoilut, kysy tarjous! 

Oma tarjoilu on mahdollista tuoda, mutta se ei sisällä Liikuntaparkin astioita.