Järjestyssäännöt

KULKUTUNNISTE

  1. Kulkutunnisteen voi saada vain kausikortin haltija.
  2. Kulkutunniste sisältyy kausikortin hintaan.
  3. Jokaisella aukioloaikojen ulkopuolella Liikuntakeskus Parkissa liikkuvalla on oltava oma voimassa oleva kulkutunniste.
  4. Mikäli kulkutunnisteesi ei toimi, soita p. 0400 923362 tai 040 529 3296.
  5. Tunnisteen käyttöoikeus päättyy kausikortin päättymisajankohdan jälkeen ja se aktivoidaan uudelleen, kun hankit uuden kortin.
  6. Tunnisteen väärinkäyttö johtaa kausikortin ja kulkutunnisteen käyttöoikeuden sulkemiseen.

KUNTOSALI

Kuntosalin ikäraja on 15 vuotta. Sitä nuoremmat treenaajat tarvitsevat henkilökunnalta luvan sekä huoltajan läsnäolon ollessaan treenaamassa. Lapsia ei saa tuoda harjoittelualueelle turvallisuussyistä. Lapsi voi kuitenkin harjoituksen ajan olla kahviotilassa esim. piirtelemässä ja lukemassa.

Rikkoutuneista laitteista tulee heti ilmoittaa henkilökunnalle.

Palauta käyttämäsi painot takaisin niille kuuluville paikoille.

Älä varaa laitteita ja huomioi harjoitellessasi muut treenaajat.

AUKIOLOAJAT
Liikuntakeskuksessa ei ole jatkuvaa päivystystä, vaan asiakaspalvelupisteemme on avoinna erikseen ilmoitettuina aikoina. Liikuntakeskus voi päättää tilaisuuksista tai teemapäivistä, jolloin treenaaminen ei ole mahdollista. Näistä tiedotetaan aina hyvissä ajoin ilmoitustaululla ja nettisivuillamme. Tiloissa voi olla myös pidempiä siivous- ja huoltoaikoja, jolloin sali tai välineet voivat olla pois käytöstä.

Kulkutunnisteella pääsee liikkumaan klo 6-23 (klo 22 sisään, viim. klo 23 ulos).

YLEISTÄ

Turvallisuussyistä tiloissamme on tallentava kameravalvonta.

Tavaroiden säilytys omalla vastuulla, Liikuntakeskus Parkki ei vastaa kadonneista, rikkoutuneista tai varastetuista tavaroista.

Sisätiloissa tupakointi, nuuskan ja päihteiden käyttö on kielletty. Päihtynyt kuntoilija voidaan poistaa liikuntakeskuksen tiloista. Alkoholin nauttiminen on luvallista vain sauna- ja kokoustiloissa niin erikseen sovittaessa.

Liikkuminen sisätiloissa on sallittu vain sisäjalkineissa. Ulkojalkineet jätetään naulakolle, niille varattuun paikkaan. Ulkovaatteet tulee säilyttää pukuhuoneessa.

Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi asiakkailtamme odotetaan tiloissa siisteyttä, järjestystä ja hyviä tapoja.

Muiden asiakkaiden häiritseminen on kiellettyä. Erilaisten tuotteiden ja palveluiden kaupustelu ilman lupaa on liikuntakeskuksen alueella kiellettyä.

Valokuvaaminen ryhmäliikuntatuntien yhteydessä (ennen, jälkeen, aikana) on kielletty ilman lupaa.

Jokainen kuntoilee oman kuntonsa mukaisesti ja on siitä vastuussa. Tapaturmien varalle jokainen on velvollinen itse huolehtimaan vakuutusturvasta.

Pyydä henkilökunnalta apua tarvittaessa. Autamme mielellämme sinua!

MUUTOKSET OHJAUKSISSA JA OHJELMISSA
Liikuntakeskuksella on oikeus muuttaa ohjattujen tuntien aikoja sekä ohjaajaa ja tarvittaessa keskeyttää tai lopettaa tunti kesken kauden. 

RYHMÄLIIKUNTATUNNIT
Osalle tunneista on rajoitettu osallistujamäärä. Näille erikseen ilmoitetuille tunneille pitää ilmoittautua verkkopalvelussa varaaheti.fi/liikuntaparkki.

Liikuntakeskuksen henkilökunta voi tarvittaessa rajoittaa ohjatun tunnin osallistujamäärää. Henkilö, joka ei ole saanut vahvistusta varatusta paikasta, ei ole oikeutettu osallistumaan tunnille. Tunnille voi tulla paikkaa varaamatta ohjaajan luvalla vain siinä tapauksessa, että tunnilla on tilaa sen alettua.

Mikäli paikkavaraus jää toistuvasti perumatta tai varauksesta huolimatta ei osallistu tunnille, liikuntakeskuksella on oikeus rajoittaa varausjärjestelmän käyttöä ja siten tunnille osallistumista. Varauksen peruutus tapahtuu muistutusviestistä löytyvän linkin kautta ilmoitettujen perumisaikojen puitteissa. Jos peruminen tapahtuu linkin vanhenemisen jälkeen, peruutus tulee tehdä puhelimitse p. 045 107 8975.

HYVITYKSET KÄYTTÄMÄTTÖMÄSTÄ AJASTA TAI KÄYNTIKERROISTA
Kun kausikortin tai kymppikortin voimassaoloaika päättyy, jäljelle jääneitä kertoja ei aktivoida uudelleen. Kausikortin voi jäädyttää/siirtää vain lääkärintodistuksella, mikäli lääkäri on määrännyt liikuntakiellon vähintään kahden (2) viikon mittaiseksi. Kausikortit ovat määräaikaisia eikä niitä hyvitetä.

VÄÄRINKÄYTÖKSET
Mikäli asiakas rikkoo näitä sääntöjä, käyttäytyy hyvien tapojen vastaisesti tai vahingoittaa tahallisesti liikuntakeskuksen omaisuutta, siitä seuraa vahingonkorvausvelvollisuus ja liikuntakeskuksella on oikeus perua asiakkaan voimassa oleva asiakkuus välittömästi ilman korvauksia.

Liikuntakeskuksella on oikeus ja velvollisuus luovuttaa kameravalvonnan tallenteet poliisille. Ilmoitamme kaikki lakia rikkovat tapaukset poliisille.

Liikuntaparkki Oy pidättää oikeuden muutoksiin.