Avoin kirje asiakkaillemme 12.5.20

Hei,

Ihan ensimmäiseksi: Kiitos hyvät asiakkaamme siitä mielettömästä tuesta ja ymmärryksestä, jota olette meitä kohtaan osoittaneet tänä hulluna aikana.

Jouduimme nopeasti tilanteeseen, jollaista ei ole koskaan nähty tai koettu. Olemme koko koronakriisin ajan seuranneet tilannetta sekä viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Jouduimme tekemään kipeitäkin ratkaisuja niiden vuoksi. Pyrimme kuitenkin kriisiaikanakin tarjoamaan mahdollisuuden liikkumiseen sitä toivoville siivousta ja hygieniaa tehostaen.

Olemme kuitenkin luottaneet huomiseen, vaikka olemmekin joutuneet parhaamme mukaan tasapainoilemaan kriisin keskellä estääksemme viruksen leviämistä ja mahdollistaaksemme työpaikat sekä perheyrityksemme toiminnan jatkuvuuden myös tämän jälkeen.

Tämänhetkisen tilanteen ja ohjeistuksien myötä pääsemme nyt vähitellen aloittamaan uudenlaista arkea. Toimintamme jatkuu seuraavin tavoin:

– Ryhmäliikunta käynnistyy 18.5.20 alkaen asteittain kokoontumisrajoituksia ja turvavälejä noudattaen. Jatkamme ilmoittautumiskäytäntöä, eli jatkossakin kaikille ryhmäliikuntatunneille tulee ilmoittautua verkossa varaaheti.fi/liikuntaparkki.

– Toukokuun ajan tuntien osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä (9 hlö+ohjaaja)

– 1.6.20 alkaville kesäleireille on rajoitettu osallistujamäärä

– 3.6.20 alkaville kursseille on rajoitettu osallistujamäärä

– Sään salliessa kahvakuula- ja crosstrainingtunnit pidetään joko kokonaan tai osittain ulkona. Uusi ulkoharjoittelualue avautuu 18.5.20.

– Ilmajoogatunnit pidetään peräkkäisinä päivinä, jolloin liinat saavat levätä varotoimenpiteenä vuorokauden ajan

– Emme toistaiseksi pidä spinningtunteja, mutta saliin voi tulla polkemaan omatoimisesti

–  Kuntosali on avoinna normaalisti kulkutunnisteella joka päivä klo 6-23, kertamaksulla ja 10-kortilla pääsee liikkumaan asiakaspalvelun aukioloaikoina. Iso kiitos teille hygieniaohjeiden hyvästä noudattamisesta!

– Padel-, sulkapallo- ja pingisvuorot ovat varattavissa normaalisti. Puhdistathan jatkossakin vuokravälineet vuoron päätteeksi.

– Lauantain lapsiparkki käynnistyy 6.6. alkaen. Varmistaaksemme riittävät resurssit turvallisen toiminnan tarjoamiseksi otamme käyttöön paikkavaraukset. Paikka tulee varata viimeistään edellisenä päivänä verkossa varaaheti.fi/liikuntaparkki

– Henkilökohtaiset liikunta- ja ravintopalvelut jatkuvat normaalisti. Varaa oma aikasi asiakaspalvelusta tai suoraan personal trainereiltamme.

– Ryhmäliikunnan virtuaalitunnit ovat edelleen saatavilla ryhmäliikunnan kausikorttilaisille omatoimiseen liikkumiseen, linkin saa tilattua kotisivuiltamme

– Toivomme asiakkaidemme noudattavan edelleen terveysohjeistuksia (ehdoton edellytys: tunneille vain 100 % oireettomana) ja turvavälejä sekä tunneilla että ovilla ja pukuhuoneissa. Suosittelemme välttämään ylimääräistä oleskelua tiloissa. Tiloistamme löytyy desinfiointi- ja puhdistusaineita, käytäthän niitä ja helpotat osaltasi varotoimia viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

– Seuraamme edelleen aktiivisesti yleistä tilannetta ja tiedotamme mahdollisista toiminnan muutoksista kotisivuillamme www.liikuntaparkki.fi/koronavirus

Teemme kaikkemme, jotta meidän kaikkien olisi turvallista liikkua nyt ja jatkossa. Kiitos, että olet mukanamme!

Parasta mahdollista kesää toivottaen,

Minna